Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Συνταγή για κέικ

Υλικά
1 κιλό αλεύρι
1 κιλό ζάχαρη
5 αυγά
1 μπουκάλι ουίσκι
1 φακελάκι σόδα
3 βανίλιες
1 σφηνάκι χυμό πορτοκάλι
2 κουταλάκια κακάο
3 ποτήρια νερό1 φλιτζάνι λάδι
1 κεσεδάκι μαργαρίνη

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη,
δοκιμάζουμε το ουίσκι για να ελέγξουμε την ποιότητα του,
προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε,
ξαναδοκιμάζουμε το ουίσκι,
χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους και προσθέτουμε τους κρόκους στο μίγμα,
χτυπάμε με το μίξερ στη μικρή σκάλα,
ξαναενώνουμε την ποιότητα του ουίσκι,
χωρίς να σταματήσουμε να χτυπάμε,
προσθέτουμε στο μίγμα την μαργαρίνη και το πορτοκάλι,
βεβαιωνόμαστε ότι το ουίσκι είναι ακόμα εντάξει,
προσθέτουμε τιθ βανίλιες στο μίγμα,
κθαναδοκιμάδουμε το ουίκι (χικ!),
ανακατεύουμε τα αθπράδια με το λάδι και το κακάο και τα προσθέτουμε θτο μίγμα,
ελέγχουμε ότι το ουίκι (χικ!) είναι ακόμα εντάκθι και ανοίγουμε καινούριο μπουκάλι,
αν ακόμα είματθε όρθιοι (χικ!) βάδουμε το μίγμα θτη θοδα ή κάτι τέτοιο τέλοθ πάντων,
δοκιμάδουμε την ποιότητα του καινούργιου μπουκαλιού,
αν δεν έχουμε λιποθυμίθει ακόμα (χικ-χικ-χικ!!!) βάδουμε το μίγμα ή ότι άλλο,
θε ένα ταπθί και το πθήνουμε θτουθ 200 βαθμούθ.
Ελέγχουμε το ουίσκι που έχει περοπέπθει.

Καλή επιτυχία!!!

(το παραπάνω κείμενο αναρτήθηκε στις 23/11/2008 από τον κο με το ψευδώνυμο xtzman, στο message board του http://www.motomag.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: